Pedagógusaink, nevelőink

Schleider Kata – óvodavezető, óvodapedagógus

A Morzsa Sportóvoda és Bölcsőde alapítása óta a nevelőtestület tagja és a szakmai munkacsoport vezetője. 2013-ban szerezte első pedagógus diplomáját, 2021 júliusára tehető a második. Fél évet töltött Ausztráliában. Pedagógus továbbképzéseken és konferenciákon vesz részt. Tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik.

 „Szerencsésnek tartom magam, hiszen a munkám a hivatásom és a hobbim is egyben, és egy gyermekszerető szakmai csoporttal dolgozhatok együtt, fenntartónk bízik a szakértelmünkben és teljes mértékben támogatja azt. Minden gyermek jóléte, egészséges fejlődése fontos számomra. Megteremtettük a harmonikus, lendületes, humoros légkört, a csoda- és mesevilágot. Célunk, hogy kreatív, nyitott, boldog, önálló, talpraesett, tudásvággyal és önbizalommal teli gyermekek cseperedjenek nálunk. Mindent megteszünk, hogy a gyermekek élményekkel telve, iskolára teljesen felkészülve, ballagjanak tőlünk iskolába és szeretettel gondoljanak vissza, a nálunk töltött bölcsődei/óvodai éveikre. Örömmel tölt el, hogy, a most két éves kisfiamat biztonságban, nyugalmas, kedves hangulatban tudhatom minden nap, ami a nevelőink hivatástudatának, gyermekek iránti szeretetének köszönhető.”

Havasi Erika – óvodapedagógus

Tizenöt éves szakmai tapasztalattal rendelkező óvodapedagógus. Angliából érkezett hozzánk, ahol nyolc évet töltött. Szakmai felkészültsége alapján végzett pedagógiai asszisztens, kisgyermekgondozó és elsősegélynyújtó, valamint egy 12 éves gyermek édesanyja.

Némethné Kiss Ágnes – kisgyermeknevelő

Húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Felnőtt gyermekeivel és két gyönyörű unokával büszkélkedhet.

Vékony Ildikó – kisgyermeknevelő

A Morzsa Sportóvoda és Bölcsőde alapítása óta a nevelőtestület tagja. Húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Két felnőtt gyermek édesanyja és két unoka büszke nagymamája.

A nevelőtestület gyermekközpontú, hivatását szívből szerető szakemberei még

Bíró Zsuzsa – óvodai dajka
26 éves felnőtt lányának édesanyja

Szabadkai Tünde -óvodai dajka
Négy éves, tüneményes kislány édesanyja